Giganții Tech se alătură ediției aniversare DevTalks România, pe 21-22 iunie - DevTalks Romania

Giganții Tech se alătură ediției aniversare DevTalks România, pe 21-22 iunie

Comunicat de presă

MassMutual Romania, Booking Holdings, Amazon, IBM Romania și multi alții se întâlnesc la Romexpo, în cadrul celei mai mari conferințe dedicate profesioniștilor IT și developerilor

București, 6 aprilie 2023. 

 DevTalks, cea mai mare conferință dedicata profesioniștilor IT din România, organizată de Catalyst Solutions, revine exclusiv în format fizic pe 21 și 22 iunie, la Romexpo, Pavilion B1. Sunt așteptați  3500 de participanți din IT&C, alături de 50 de companii renumite din Industria Tech. În premieră la DevTalks, organizatorii introduc Gaming Stage cu speakeri profesioniști în dezvoltare jocuri video și design. 110 speakeri internaționali și locali vor urca pe cele 14 scene din cadrul conferinței printre care se regăsesc nume sonore de la Netflix, Inc. Google Cloud, Microsoft, The Lego Group, Amazon Web Services, GitLab, iar lista continuă. 

Pasionații de tehonologie vor putea beneficia de o experiență 360 în cele două zile de eveniment prin participarea la keynotes organizate pe 14 scene și o zona expozițională care se va transforma într-un cadru vibrant de schimb de idei cu peste 50 de parteneri de top din industria Tech.  

Ediția aniversară cu numărul 10 va activa în premieră 4 zone noi care au un impact puternic în comunitate, Grow your Idea (zona dedicată start-up-urilor sau ideilor pe care le încurajăm din piața tech), Diversity Area (zona abordează subiecte de discuție din comunitatea noastră de la diversitate culturală până la diversitate în lumea STEM), Mobility Area (zona va aborda progresul în mobilitea urbană, smart city și ce proiecte are București în curs de dezvoltare) și EduTech Area (zona dedicată copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, care vor să se inițieze în programare).  

"DevTalks România este un eveniment de talie internațională, iar anul acesta ni se alătură o lista impresionantă de speakeri internaționali și locali, dar si de giganți din Industria Tech. Revenim la Romexpo, într-un spațiu de 11.000 mp, cu perspective noi și concepte dedicate inovației din Industria IT, educației și mobilității. Peste 50 companii partenere vor urca pe scenele DevTalks și vor prezenta proiecte, provocări dar și soluții din industrie. Pot afirma cu certitudine că DevTalks are un impact major în Industria IT din România și ne bucurăm de încrederea unei comunități de peste 40.000 de profesioniști IT și developeri."- Roxana Sluser, Project Manager @DevTalks.  

3500 de specialiști și pasionați de industria IT vor participa la sesiunile ce vor avea loc pe cele 14 scene în format fizic: Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data&Cloud, DevLead,  Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Cybersecurity, Product World și Gaming. Printre sesiunile confirmate deja se numără:  

  • DevOps at Netflix” - Tejas Chopra, Sr. Software Engineer @Netflix, Inc. pe Main Stage, 22 iunie.  

„Netflix este un lider global în streaming video și a fost dintotdeauna cunoscut în Silicon Valley pentru elementul său cultural. 

În această sesiune, participanții vor afla despre modul în care Netflix se rapotează la DevOps, despre felul în care cultura noastră pătrunde în mentalitatea colectivă în ceea ce privește practicile Agile și DevOps.” 

  • Enhancing Flight Safety in Risk-Averse Systems through AI, ML, and IoT Integration” - Syed Rehan, Sr. IoT Developer Evangelist @Amazon Web Services, pe Main Stage, 21 iunie.  

“În industria aviatică, siguranța pasagerilor și a echipajului sunt prioritatea principală. Prin integrarea inteligenței artificiale (AI), învățarea automată (ML) și Internet of Things (IoT), industria e pregătită să facă progrese mari în ceea ce privește siguranța zborurilor. Aceste tehnologii au potențialul să ofere monitorizare în timp real și întreținere predictivă, reducerea erorilor umane și îmbunătățirea gestionării generale a riscurilor.” 

  • Sustainability is eating IT - What we can’t do today” - Max Körbächer, Co-Founder and Cloud Native Advocate @Liquid Reply - pe scena Big Data & Cloud Storage, 21 iunie.  

„Sustenabilitatea este un obiectiv tot mai des întâlnit în aproape toate industriile. Acum este timpul pentru IT, dar computerele (în cloud) care țin cont de amprenta de carbon sunt într-un stadiu incipent. Max va arăta provocările cu care trebuie să ne confruntăm și acțiunile ce pot fi luate pentru a-ți optimiza calculatoarele și infrastructura. E necesar să ne concentrăm pe eficiență, utilizarea și reducerea resurselor.” 

Ediția aceasta este susținută de MassMutual Romania, în calitate de Sponsor Principal, alături de companiile partenere: 

Stage Partners: Booking Holdings, ELC Bucharest Digital Technology Center, Happening, METRO.digital, Nagarro, Playtika, UniCredit, Vodafone, _VOIS.  

Tech Area Partners: IDS Consulting, Luxoft, Systematic, Luca Net. 

Gold Partners: Amazon, Cyber Smart Defence, EPAM Romania, Every Matrix, IBM Romania, 1&1 Internet Development, LSEG Romania, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Thales, Thoughtworks. 

Tech Supporters: Accenture, Swissquote, Siemens, Quadcode.  

Tech Edu Area Partners: Academia Micilor Developeri, Logiscool, MindHub, Salvati Copiii.

Mai multe detalii despre eveniment și agenda sesiunilor speakerilor internaționali pot fi accesate aici. 

Companiile care își doresc să participe la eveniment pot trimite un e-mail pe adresa angajatori@catalyst.ro.  

Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: 

• DevTalks, cea mai asteptată conferință IT, care reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.  

 • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai. 

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare; 

• Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție; 

• Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români; 

• Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.  

DevTalks 2024 Powered by Main sponsor