Dev Talks 2015:   Blog11 zile pana la definitivarea listei de furnizori romani de cloud care vor reprezenta Romania la EuroCloud Awards 2015

11 zile pana la definitivarea listei de furnizori romani de cloud care vor reprezenta Romania la EuroCloud Awards 2015

Sunteti furnizor de cloud si nu ati aplicat inca la premiile EuroCloud Romania? Mai e inca timp. Etapa inscrierilor la Premiile Eurocloud România se prelungeste pana pe 23 iunie. Castigatorii vor reprezenta România în cea mai bine cotată competiție independenta dedicata cloud computing-ului la nivel european, premiile EuroCloud Europa.
Pentru al treilea an consecutiv, asociatia EuroCloud Romania cauta companii romanesti de tehnologie cu o oferta cloud inovativa, cu un concept de business dovedit la nivel national, sau exemple de migrare in cloud . Scopul premiilor EuroCloud este de a evidentia business case-urile inovatoare si performantele industriei romanesti de cloud si promovarea unui climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing. Premiile, sustinute anul acesta de compania de cloud Ymens in calitate de Partener Principal, fac parte din competitia europeana care va aduce in prim plan cele mai inovatoare servicii si proiecte de cloud din Europa, castigatoare ale etapelor nationale din peste 15 tari europene, pentru a-i desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni la nivel continental.

„In mersul rapid al industriei IT si cloud, e necesar sa constientizam beneficiile acestui model pentru utilizatori, sa inspiram incredere si sa comunicam catre clienti si prospecti. Avem nevoie sa inspiram angajatii, sa atragem si sa retinem talente, sa aratam competenta, succes si sa avem o mentalitate de castigatori. Furnizorii romani de servicii cloud sunt deschizatori de drumuri, pionieri ai unui model pe cale de a deveni noul standard in IT, iar competitia Premiile EuroCloud urmareste recunoasterea eforturilor lor de a aduce schimbare, inovatie si excelenta in modul in care interactionam cu tehnologia.” – declara Elena Zvarici, Presedinte EuroCloud Romania.

Participarea in cadrul competitiei Premiile EuroCloud Romania este gratuita si presupune inregistrarea aplicatiilor conform cerintelor fiecarei categorii, in limba engleza, direct pe site-ul EuroCloud Romania. Categoriile disponibile anul acesta in cadrul competitiei Premiile EuroCloud Romania sunt urmatoarele: Pentru furnizori „Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale”, „Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale”, „Cel mai bun Startup de cloud”, „Cel mai inovativ serviciu de cloud”, „Cel mai bun serviciu de migrare in cloud”, si pentru utilizatori „Cel mai mare impact in business prin implementarea unui serviciu cloud”. Juriul care va evalua candidaturile si va decide castigatorii competitiei nationale este format din experti cloud recunoscuti din piata romaneasca. Detalii cu privire la criteriile particulare fiecarei categorii, modalitate de inregistrare si calendarul concursului sunt disponibile pe site-ul www.eurocloud.ro.

In 2014 EuroCloud Romania a avut placerea de a aduce doi castigatori din Romania pe scena premiilor EuroCloud Europa, respectiv Ymens, cu locul intai european in categoria „Cel mai bun proiect cloud pentru sectorul public” si Bigstep, castigator al locului al doilea in categoria „Cel mai bun serviciu IaaS”.

Alaturi de vizibilitatea pe care aceasta competitie o aduce tuturor companiilor participante, castigatorii vor fi desemnati oficial in cadrul Galei Premiilor EuroCloud Romania si vor beneficia de posibilitatea de a participa gratuit la training-ul EuroCloud Star Audit care va avea loc in premiera in Romania pe 29-30 iunie 2015. In calitate de Partener Principal al competitei nationale Premiile EuroCloud de anul acesta, Ymens va oferi castigatorului categoriei Startup posibilitatea de a integra propria solutie in platforma Ymens si de a beneficia, astfel, de noi avantaje de marketing si posibilitati de comercializare.

Despre EuroCloud Romania
EuroCloud Romania actioneaza ca o voce colectiva a industriei romanesti de cloud computing pentru a permite dezvoltarea unui ecosistem local de cloud si a creste vizibilitatea pietei romanesti de cloud. Mai multe detalii despre asociatie puteti gasi pe website-ul sau: http://www.eurocloud.ro

Despre EuroCloud Europa
EuroCloud Europa este o retea europeana de competente, independenta de vendori, care aduce impreuna furnizori si consumatori de servicii cloud, startup-uri si centre de cercetare in domeniul cloud computing. EuroCloud mentine un dialog deschis si constant cu toti partenerii implicati, pentru a aduce tehnologia informatiei si business-ul impreuna. Mai multe detalii despre EuroCloud Europa gasiti pe website-ul:http://www.eurocloud.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter subscription